Pogoji poslovanja

GENERAL TERMS AND CONDITIONS

General conditions Online shop kamadobono.si have been prepared in accordance with the Consumer Protection Act (ZVPot-UPB2) on the basis of recommendations GZS and international codes for e-poslovanje.S kamadobono.si online store operated by Klemen Lukan sp
Please read carefully the terms and conditions of the online store, as they bind you as soon as you enter our online store. By making a purchase from our online store, you confirm that you are aware of the full content of the General Terms and Conditions and have accepted the offered General Terms without restrictions.
The Provider reserves the right to make any changes to the General Terms and Conditions without special notice. Changes are effective from the moment of publication and are binding on the user.
The online store is open daily, 24 hours a day. For various technical reasons, doing business through an online store or even accessing a store is sometimes not possible. The Provider reserves the right to restrict or suspend the sale of some or even all of the Products for a fixed or indefinite period of time or to restrict or suspend access to the online store site for a fixed or indefinite period. The provider assumes no responsibility for the inactivity of the store due to ignorance of the use, any consequences of misuse of the online store, inactivity of the service due to network failure, power outages or other technical disturbances that could temporarily, even for a long time, disrupt the use.

PURCHASE PROCEDURE

To see what is available for purchase, simply browse through the product offerings. You have a variety of subpages available to help you get to the product you want as quickly as possible. When you find the product you want to order, click the Add to Cart icon  .

STEPS OF THE PURCHASE PROCESS:

  1. CART: Here you can change the quantities of the selected products. Press the Confirm key to calculate the total amount.
  2. Fill in the required information in the form with payment information, delivery methods and enter your information. Click the BUY button.
  3. Purchase confirmed. All the information about the order will be sent to your e-mail address. Also check out Junk Mail. If you did not receive the confirmation message, please contact us by e-mail: info@kamadobono.si

 

PAYMENT METHODS

The provider offers the following payment methods:

  • with MasterCard and Visa payment cards on site (secure connection) – unavailable
  • After the calculation, you will receive the pro forma invoice in the mail you provided when ordering.
  • Contact us for other payment methods

 

PRICES

All online store prices are in Euros and include VAT (value added tax).
All orders are subject to current prices. When making a purchase, we will take into account the price applicable at the time of confirmation of payment.
The prices of the products currently apply, which are subject to change without notice.

ACTIONS-DISCOUNTS
Online store users can purchase products at special and discounted prices. Various campaigns, promotions and other marketing techniques will be marked as such. Likewise, any product to which a special offer or discounted price applies will have clear terms and conditions for participating in them.

KUPONI S POPUSTOM IN PROMOCIJSKE KODE
Kot način posebne promocije uporabniki lahko določene izdelke kupujejo tudi s pomočjo posebnih kuponov in promocijskih kod s popustom, ki jih dobijo na različne načine (na letakih, na družbenih omrežjih …). Promocijska koda ali kupon prinaša različne ugodnosti pri nakupu in je časovno omejena. Kode in pravila uporabe bodo jasno določena.

ZASEBNOST IN ZAŠČITA PODATKOV

Ponudnik se zavezuje, da bo varoval vašo zasebnost. Vsi osebni podatki uporabnika spletne trgovine so zaupni in ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim osebam.
Večino strani v naši spletni trgovini lahko obiščete, ne da bi morali razkriti svoje osebne podatke, na primer vaše ime, naslov in e-poštni naslov. Kljub temu pa nekatere informacije pridobimo samodejno z uporabo piškotkov in spletnih signalov (»pixel tags«), standardnih orodij v spletni industriji. Uporaba piškotkov in spletnih signalov nam omogoča, da prepoznamo vaš IP-naslov, vrsto brskalnika, ki ga uporabljate, in vašo splošno aktivnost na spletu. Če v vašem računalniku izklopite piškotke, nakupa v spletni trgovini ne bo mogoče opraviti.
Za nakup v naši spletni trgovini potrebujemo vaše osebne podatke. Podatkov, ki nam jih boste posredovali, ne razkrivamo tretjim osebam, razen za dostave izdelkov, trženja in promocije. Ponudnik izvaja vse potrebne ukrepe za varovanje zaupnosti osebnih podatkov.
Spletna trgovina kamadobono.si bo navedene osebne podatke uporabila izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo s članom.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

NAROČANJE

ZAVRNITEV NAROČILA
Naročilo, za katerega se ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki, s katerimi spletna trgovina razpolaga, ne more izvesti, se zavrne. Potrošnik ne more zahtevati izpolnitve takega naročila.

OBDELAVA NAROČILA
Spletna trgovina bo z aktivnostmi, potrebnimi za izvedbo sprejetega naročila, pričela takoj po njegovem prejemu.

HRANJENJE NAROČILA
Oddano elektronsko naročilo oz. sklenjena pogodba o nakupu je shranjena na sedežu podjetja.

ODSTOP OD NAROČILA
Kupec lahko v skladu s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov v 15 dneh po prejemu blaga ponudniku pisno sporoči odstop od pogodbe oz. naročila. Ob vračilu morajo biti izdelki neodprti, nerabljeni, nepoškodovani, količinsko nespremenjeni in v originalni embalaži. Vračilu je potrebno obvezno priložiti tudi račun za blago, osebne podatke in transakcijski račun, kamor kupec želi prejeti vrnjeno plačilo.
Kupec mora blago vrniti podjetju v 15 dneh po pisnem sporočilu na sedež podjetja.

Stroški pošiljanja vrnjenega blaga so na strani kupca. Ponudnik vrne celotno kupnino zmanjšano za manipulacijske stroške (poštnina in bančna transakcija) takoj, ko je to mogoče, najkasneje v roku 15 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil vršimo na TRR-kupca.

KOLIČINE
Dovoljen je nakup le količin za lastno domačo uporabo ne pa tudi za potrebe nadaljnje prodaje. Akcije in prodajna ponudba je namenjena končnemu potrošniku in velja za običajne količine gospodinjskega nakupa iz zalog prodajnega prostora. Ob količinah, ki ne ustrezajo zgoraj omenjenemu, si prodajalec pridržuje pravico do spremembe količin naročila oziroma o tem vedno predhodno obvesti potrošnika.

DOSTAVA

Naročeno blago iz naročil, prejetih na delovni dan pripravimo in odpremimo v 24 urah po prejemu plačila, tako da blago prejmete v najkrajšem možnem času. Blago pošiljamo prek podjetja Gold Express d.o.o. .Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Pri artiklih, kjer bodo roki dostave daljši, kot so sicer predvideni, bo kupec o spremenjenem roku dobave obveščen.
Upoštevajte, da je za dostavo pošiljke prav tako potreben določen čas. V Sloveniji čas dostave za večino pošiljk traja do 8 dni, pri čemer pa se ta lahko zaradi različnih vzrokov, na katere ne moremo vplivati, (okvare, nesreče, napake, razmere na cesti …) podaljša.
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Gold Express d.o.o. Če se odločite za plačilo naročila po povzetju, bo znesek stroškov pošiljanja višji zaradi storitve odkupnine in provizije, ki jo zaračuna Gold Express d.o.o.. Ta dodatni strošek vam Gold Express d.o.o. obračuna naknadno in ni zaveden na računu.
Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.
Če želite naročiti naše izdelke v Sloveniji, vendar jih želite dostaviti na območje zunaj ozemlja Republike Slovenije, prosimo, da nam pišete na elektronski naslov info@kamadobono.si.

Cenik dostave:

Teža pošiljke do 5kg: izpisano na naročilu in potrditvi

Teža pošiljke do 10kg: izpisano na naročilu in potrditvi

Teža pošiljke do 20kg: izpisano na naročilu in potrditvi

Teža pošiljke do 40kg: izpisano na naročilu in potrditvi

Teža pošiljke do 100kg: izpisano na naročilu in potrditvi

Teža pošiljke do 200kg: izpisano na naročilu in potrditvi

Osebni prevzem: BREZPLAČNO

V primeru, da blago plačate vnaprej in vas ob dostavi pošiljke ni doma, vas Gold Express d.o.o. obvesti o neuspeli dostavi na vašo kontaktno številko, in se s kurirjem dogovorite za možen čas dostave. V primeru, da blaga ne želite prevzeti, si spletna trgovina kamadobono.si pridržuje pravico, da vam zaračuna manipulativne stroške v višini 20€.

REKLAMACIJE

Vsi izdelki so pred dostavo pregledani in odposlani nepoškodovani. Vaše izdelke bomo skrbno zapakirali v škatlo za dostavo, da bi do vas prišli nepoškodovani in v originalni embalaži. V primeru kakršnih koli reklamacij, kupec krije povratni strošek poštnine.

KOLIČINSKA REKLAMACIJA
V primeru, da v paketu izdelki količinsko ne ustrezajo (dobavljena količina in količina navedena na dobavnici se ne ujemata), nas mora kupec o tem najkasneje v roku 3 dni po prevzemu obvestiti na elektronski naslov info@kamadobono.si z točno obrazložitvijo razloga reklamacije.

NAPAČNO BLAGO
Prejeto blago preglejte takoj. Če je v poslanem paketu napačno blago, nas mora kupec najkasneje v 3 dneh po prevzemu o napačni vsebini paketa obvestiti na elektronski naslov info@kamadobono.si z obrazložitvijo. Na podlagi ustreznega obvestila spletna trgovina kamadobono.si kupca v najkrajšem možnem času pozove, da napačno blago vrne na naslov podjetja. Takoj po prejemu napačnega izdelka na naš naslov, bo kupcu naročen izdelek odposlan oziroma bo glede na zahtevo prejel kupnino na dani TRR račun.

REKLAMACIJA FIZIČNO POŠKODOVANIH IZDELKOV

Prejeto blago preglejte takoj. Če je v poslanem paketu karkoli poškodovano, mora kupec takoj oziroma najkasneje v 3 dneh po prevzemu o poškodbi obvestiti Gold Express d.o.o. in spletno trgovino kamadobono.si na elektronski naslov info@kamadobono.si z obrazložitivijo poškodbe. Na podlagi ustreznega obvestila spletna trgovina kamadobono.si kupca v najkrajšem možnem času pozove, da poškodovano blago vrne na naslov podjetja. Takoj po prejemu poškodovanega izdelka na naš naslov, bomo kupcu izdelek na novo odposlali oziroma vrnili kupnino na dani TRR račun.

REKLAMACIJA SKLICUJOČA NA STVARNE OZIROMA PRIKRITE NAPAKE

Potrošnik mora o napaki prodajalca obvestiti preko elektronskega naslova info@kamadobono.si ali po telefonu z dano obrazložitvijo, v katerem poda natančen opis napake. Potrošnik mora prodajalcu omogočiti, da izdelek pregleda. Če napaka ni sporna, bo podjetje čim prej, najkasneje pa v roku 8 dni, ugodilo potrošnikovemu zahtevku. Če o napaki obstaja spor, podjetje v enakem roku poda potrošniku pisen odgovor.
Pridržujemo si pravico zavrniti reklamacijo v naslednjih primerih:

  • če ugotovimo, da je neuporabnost artikla posledica vašega nepravilnega ravnanja,
  • če blago ni bilo vrnjeno v originalni embalaži.

 

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Z oddajo svojega e-poštnega naslova uporabnik daje izrecno privolitev, da lahko podjetje Klemen Lukan s.p., vpisane osebne podatke obdeluje z namenom ugotavljanja uporabnikovega zanimanja za storitve in produkte.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

 

INTELEKTUALNA LASTNINA

Vse pravice pridržane. Vsa besedila, slike, grafike, zvočne datoteke, animacije, video posnetki in njihove izpeljanke na tej strani so predmet zaščite avtorskih pravic in druge intelektualne lastnine. Teh predmetov ni dovoljeno kopirati za komercialno uporabo ali distribucijo, prav tako jih ni dovoljeno spreminjati ali znova objavljati na drugih spletnih mestih. To spletno mesto lahko vsebuje tudi slike, za katere je ponudnik pridobil pravico do uporabe, vendar so zaščitene z avtorskimi pravicami tretje strani.
The provider is under no circumstances responsible for any links that are not part of this site or any other sites that are or are not affiliated with this site. The Provider disclaims all responsibility for the accuracy of any information available on these linked sites and any products or services available from these sites.

COMPANY DETAILS

Klemen Lukan sp
Tržaška c. 1a
1370 LOGATEC
Tel:  031 / 218-506
Mail:  info@kamadobono.si
IBAN SI56 0510 0801 5727 960 (ABANKA dd)
Registration Number:  7230940000
VAT ID : 77220536